Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Kezdőlap » CBD kozmetikumok » Carun kenderszappan 100 g


        

Carun kenderszappan 100 g

Új


0x
Készleten

 

Elérhetőség: raktáron
Cikkszám: 1467
Gyártó: CARUN
Vonalkód: 8594176010830
az áraink (nettó : 1 239,67 ft
az áraink (bruttó (21 %):
1 500,00 ft
Termékfigyelő:
Termékfigyelő

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Carun kenderszappan 100 g

 

 

Carun kenderszappan homoktövissel, aloe verával és kurkumával. A szappan 100%-ban természetes alapanyagokból készül. Természetes illata van, parfüm hozzáadása nélkül.

A szappan vegánok számára alkalmas. Hajra is használható.

Összetevők: nátrium-kakósav, nátrium-pálmát, víz, glicerin, nátrium-citrát, Cannabis Sativa magolaj, hippophae gyümölcsolaj, aloe barbadensis kivonat, propilénglikol, curcuma heyneana gyökérpor

Mutatjuk be részletesebben a Carun szappanban található anyagokat:

 

Kender olaj

A kenderolaj számos jótékony anyagot tartalmaz, amelyek erős antibakteriális, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek. Az olaj esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, gazdag vitamin- és ásványianyag-forrás, ezek az anyagok együttesen biztosítják a bőr megfelelő regenerálódását és táplálkozását.

Aloe vera

Manapság az Aloe Vera a kozmetikai termékekben használt egyik legnépszerűbb gyógynövény. Ennél a növénynél a szakemberek meg vannak győződve arról, hogy tulajdonságai biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát, csillapítja az irritációt, majd kellemesen puhítja a bőrt. Kenderolajjal kombinálva az eredmény szinte azonnal érezhető.

Homoktövis

A homoktövis termése narancssárga bogyó, amelyet aztán különféle ételekké és italokká dolgoznak fel, de a homoktövis a kozmetikában is fontos alkalmazásra talált. A homoktövis olaj frissíti a bőrt, kellemes illatú, elősegíti a fontos hidratálást és erősíti a külső hatásokkal szembeni védekező hatást. Ezenkívül a homoktövis ellátja a bőrt a szükséges vitaminokkal.

Kurkuma (Curcuma longa) vagy indiai sáfrány

A kurkuma eredetileg Dél-Ázsiából származik. Körülbelül 5% illóolajat tartalmaz (fő összetevők: szabinen, felandren és kurkumin sárga festék). A kurkumát évezredek óta használják currykeverékekben, de nem csak az élelmiszeriparban népszerű a növény. Az ájurvédikus orvosok naponta ajánlják ezt a gyógynövényt a testkezelés során. A kurkuma által keltett érzéki illatok nyugalmat biztosítanak. A kurkumát már legalább 4000 éve használják gyógyászati ​​célokra, és a legismertebb hatása a bőrbetegségek elleni védelem. India egyes részein a nők és a lányok kurkumával öblítik le az arcukat. Aranyfényt hagy maga után és védi a bőrt a pattanásoktól és hasonló bőrproblémáktól, képes megfiatalítani a bőr szöveteit és kiváló a ráncok elleni küzdelemben. A kurkuma az egyik természetes antibiotikum, antibakteriális és vírusellenes hatással. Képességeivel szabályozza a faggyúmirigyek működését, javítja a vérkeringést, támogatja a kollagén termelődését és ezáltal hozzájárul a bőr regenerálódásához.

MmZiOWRm
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: ft

        Ha a termék elérhetővé válik készleten


E-mail címem: